DUURZAAM VERKOPEN

Laten we ervan uitgaan dat je jouw huis voor de beste prijs wilt verkopen samen met een makelaar die ook daadwerkelijk met je meedenkt en die daadkrachtig is.

Met Duurzaam Verkopen richten wij ons – speciaal voor de verkoop van jouw huis – op woningkopers door duidelijk inzicht te geven in de potentie van het huis. Dit doen wij door middel van het opstellen van een WoonDuurzaamPlan. Dit WoonDuurzaamPlan gaat voor de verkoop het verschil maken; het laat namelijk een helder overzicht zien van de duurzaamheidsmogelijkheden die jouw huis biedt en tegelijkertijd ook van de financiële voordelen die er te behalen vallen voor de koper (waaronder o.a. subsidies). De potentie en financiële voordelen van jouw huis in één overzicht, dat maakt het verschil. Voor de koper van jouw huis is dit WoonDuurzaamPlan dus een onmisbare tool.

Daarnaast heeft Duurzaam Verkopen voor jou als verkoper nog een ander voordeel; omdat de pluspunten en de potentie van jouw huis duidelijk door ons in kaart gebracht zijn door middel van het WoonDuurzaamPlan, wordt aangetoond dat jouw huis een interessant huis is voor de woningmarkt omdat het in de toekomst – vanwege de steeds strengere energienormen – zijn waarde niet hoeft te verliezen. Ook biedt het jou meer zekerheid bij de verkoop omdat de financieringsmogelijkheden van de koper vergroot worden. Het verschil: de beste prijs voor jouw huis, jij als verkoper tevreden én een tevreden koper.

Meer weten over Duurzaam Verkopen, het WoonDuurzaamPlan of interesse in Duurzaam Aankopen?

Neem contact met ons op!

Zorgeloos wonen in een duurzaam en toekomstbestendig huis? Neem contact op met Laenen Makelaardij!

(0495) 450 680