OVER ONS

Als makelaar zijn wij dagelijks bezig met de verkoop en aankoop van huizen. Een dynamische en boeiende markt die niet altijd te voorspellen is. Met name door de ontwikkelingen op gebied van verduurzaming, zien wij de markt ook nu weer langzaamaan veranderen. Er gaan strengere energienormen gelden en ‘gasvrij wonen’ is steeds vaker onderwerp van de dag. Tijd om verder vooruit te kijken, vinden wij als betrokken makelaar.

Onze zorg hierin als makelaar is tegelijkertijd ook jóuw zorg als (toekomstig) woningeigenaar. Want, hoe gemakkelijk is jouw huis straks nog te verkopen met alle op handen zijnde plannen op gebied van verduurzaming? Welke investeringen moet jouw huis nog ondergaan en heb je daar wel budget voor als je nu teveel voor jouw droomhuis betaalt? Is jouw droomhuis van nu straks óók nog een droomhuis? En hoeveel is jouw huis nog waard als je nu niet verder vooruit kijkt met het oog op verduurzaming? Als betrokken makelaar willen wij het verschil maken door je deze zorgen uit handen nemen, zodat ook jij – voor nu en in de toekomst – zorgeloos kunt wonen.

Het Ipsos onderzoek van maart 2019 (Ipsos ‘Verduurzaming van de woning – Consumentenbarometer 2019-2021’) bevestigt onze kijk op de woningmarkt en de behoeften van de (toekomstig) woningbezitter. Uit het onderzoek blijkt namelijk dat 2/3 van de woningbezitters overweegt de woning te verduurzamen. Het merendeel hiervan weet echter nog niet hoe, en maar liefst 71% heeft geen idee met welk kostenplaatje rekening gehouden moet worden.

In onze speurtocht door ‘verduurzamingsland’ zijn wij ongekend veel mogelijkheden (én onmogelijkheden) voor verduurzaming, financieringen en subsidies tegengekomen. Een web waarin menigeen verdwaalt. Van kleine investeringen en energiebesparingen tot grote(re) investeringen die wezenlijke besparingen opleveren. Maar ook de uitvoering van verduurzaming van een huis brengt mogelijkheden én onmogelijkheden met zich mee. Inmiddels begrijpen wij hoe ontzettend belangrijk het is je goed te laten adviseren! Daarin gaan wij het verschil maken als betrokken makelaar; wij begeleiden je door dit web van mogelijkheden en zorgen er – samen met onze partners – voor dat ook jij als (toekomstig) woningeigenaar comfortabel en zorgeloos kunt wonen in een huis met een gezond binnenklimaat en vooral in een huis dat zijn waarde in de toekomst niet gaat verliezen.

Alle mogelijkheden op gebied van verduurzaming en bijbehorende financieringen hebben wij samengebracht in drie unieke concepten:

Samen bouwen aan een gezond en duurzaam woningaanbod met alle voordelen voor jou als (toekomstig) woningeigenaar. Maar ook samen bouwen aan een duurzame relatie. Dat maakt het verschil!

Benieuwd hoe wij
voor jou het verschil
kunnen maken?

Neem contact op voor het maken
van een afspraak.

Zorgeloos wonen in een duurzaam en toekomstbestendig huis? Neem contact op met Laenen Makelaardij!

(0495) 450 680