DUURZAAM VERNIEUWEN

Je woont in een fijn huis en je bent (nog) niet van plan om te gaan verhuizen. Maar als woningeigenaar maak je je wel zorgen over de stijgende energierekeningen die de komende jaren op de deurmat gaan vallen. Of misschien maak je je zorgen over de verkoopbaarheid van jouw huis in de toekomst wanneer je nu geen maatregelen neemt om het energieverbruik omlaag te brengen. En wellicht heb je weleens gezocht naar de mogelijkheid je huis extra te isoleren of heb je informatie opgevraagd over zonnepanelen of een warmtepomp. De noodzaak om te verduurzamen bereikt steeds meer mensen, en terecht vinden wij als VerschilMakelaar.

Uit onderzoek van maart 2019 (Ipsos ‘Verduurzaming van de woning – Consumentenbarometer 2019-2021’) blijkt dat 2/3 van de woningbezitters overweegt de woning te verduurzamen. Het merendeel hiervan weet nog niet hoe, en maar liefst 71% heeft geen idee met welk kostenplaatje rekening gehouden moet worden. Als VerschilMakelaar kunnen wij jou helpen door inzicht te geven in de mogelijkheden. Daarin maken wij het verschil.

Wij zijn van mening dat ook jouw huis een duurzame toekomst verdient, dat ook jouw huis interessant moet blijven voor de woningmarkt mocht je in de toekomst toe zijn aan een volgende (verhuis)stap. Maar ook gunnen wij je lage energiekosten en alle voordelen die een duurzaam huis biedt. Daarom hebben wij voor woningbezitters die (nog) niet willen verkopen een WoonDuurzaamPlan ontwikkeld: een helder en transparant overzicht van de mogelijke duurzaamheidsmaatregelen, de bijbehorende kosten en de uiteindelijke besparingen. Dit doen wij samen met onze Partners. Zo bouwen wij met jou aan een gezond en duurzaam huis, aan een gezond leefklimaat, maar ook aan een gezonde en duurzame woningmarkt voor het moment dat je duurzaam wilt gaan verkopen.

Een WoonDuurzaamPlan biedt jou de mogelijkheid comfortabel en zorgeloos te blijven wonen. En wanneer je uiteindelijk toe bent aan een volgende stap en besluit te gaan verhuizen, stap je over naar Duurzaam Verkopen en bouwen we samen verder aan onze Duurzame Relatie, dat maakt het verschil!

Interesse in een WoonDuurzaamPlan om de mogelijkheden voor jouw huis inzichtelijk te krijgen?

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Zorgeloos wonen in een duurzaam en toekomstbestendig huis? Neem contact op met Laenen Makelaardij!

(0495) 450 680