ONS TEAM

Stephan Laenen

Stephan Laenen

VBO Makelaar, SCVM Register Makelaar/Taxateur, Duurzaamheidsadviseur

“Er staan heel wat oude – en charmante – huizen om ons heen, daarnaast gelden er steeds strengere energienormen en ‘gasvrij wonen’ is vaak onderwerp van de dag. Maar hoe haalbaar is het om straks in dat charmante en karakteristieke huis te (gaan) wonen, dat ook nog eens voldoet aan alle strenge energienormen?
Als makelaar voel ik me nauw betrokken met onze woningmarkt én met onze opdrachtgevers. Daarom wil ik vooruit kijken wat de woningmarkt aangaat en een eerlijk advies uitbrengen over de aankoop en verkoop van een huis. Zodat iedereen straks zorgeloos in een energiezuinig en toekomstbestendig huis kan wonen.”

Roan Laenen

Roan Laenen

VBO Makelaar, SCVM Register Makelaar/Taxateur, Duurzaamheidsadviseur

“Als je je huis wilt gaan verduurzamen door het bijvoorbeeld na te isoleren of door zonnepanelen te laten plaatsen, dan verdwaal je al snel in een ‘web van mogelijkheden en onmogelijkheden’. Juist als makelaar vind ik het belangrijk ook dít aspect mee te nemen in de aankoop of verkoop van een huis.
Daarnaast zijn er ook veel financiële voordelen te behalen, waar menigeen niet eens van op de hoogte is. Hoe fijn is het als jouw makelaar alle mogelijkheden op een rijtje zet en zelfs al een aantal geselecteerde duurzame partners kan aandragen? Ik wil als jonge makelaar mij hiervoor inzetten en mijn steentje bijdragen aan een gezonde leefomgeving. Als Verschilmakelaar kan ik hierin ook écht het verschil maken!”

Margo van Heel

Office Manager

“Hoe fijn is het om te wonen in een huis dat goed geïsoleerd is? Een meer constante temperatuur in huis, een gezonder binnenklimaat en ook nog eens een lage energierekening? Maar er zijn zoveel meer voordelen als je in een duurzamer huis woont.

Nú is het tijd om actie te ondernemen, om jouw huis onder de loep te nemen en je voordeel te doen met alle financiële regelingen die er zijn. Maar niet alleen als je wilt gaan verhuizen kun je bij je ons terecht, óók als je je huis wilt verduurzamen zónder het te verkopen. Bouwen aan een duurzame relatie, dat sluit perfect aan bij ons als team. Gewoon omdat wij betrokken zijn.”

Marlies Laenen

Vakfotograaf, Medewerker binnendienst

“Juist bij een verhuizing kunnen er slimme keuzes gemaakt worden om de woning te verduurzamen. Helaas wordt daar op dit moment vaak aan voorbij gegaan en laten mensen zich geregeld beïnvloeden door het mooie interieur en de mooie foto’s van een huis. Maar het is zó belangrijk om daar doorheen te kijken en de daadwerkelijke staat en mogelijkheden voor verduurzaming van het huis te zien.

Door de aanscherpende energienormen en de stijgende energieprijzen kun je hier in de toekomst niet meer omheen. Wij maken het verschil door de voordelen van duurzaam en energiezuinig wonen inzichtelijk te maken, want meer geld overhouden om leuke dingen te doen, dat wil toch iedereen?”