ONS TEAM

Stephan Laenen

VBO Makelaar, SCVM Register Makelaar/Taxateur, Duurzaamheidsadviseur

“Er staan heel wat oude – en charmante – huizen om ons heen, daarnaast gelden er steeds strengere energienormen en ‘gasvrij wonen’ is vaak onderwerp van de dag. Maar hoe haalbaar is het om straks in dat charmante en karakteristieke huis te (gaan) wonen, dat ook nog eens voldoet aan alle strenge energienormen?
Als makelaar voel ik me nauw betrokken met onze woningmarkt én met onze opdrachtgevers. Daarom wil ik vooruit kijken wat de woningmarkt aangaat en een eerlijk advies uitbrengen over de aankoop en verkoop van een huis. Zodat iedereen straks zorgeloos in een energiezuinig en toekomstbestendig huis kan wonen.”

Catherine Barker

Office Manager

“Mijn taken binnen Laenen Makelaardij liggen zowel in de binnen- als buitendienst. Momenteel ben ik bezig met de opleiding tot Assistent Makelaar.
Ik vind het een razend interessant beroep, waarbij geen dag hetzelfde is.”

Marlies Laenen

Vakfotograaf, Vastgoedstyliste

“Juist bij een verhuizing kunnen er slimme keuzes gemaakt worden om de woning te verduurzamen. Helaas wordt daar op dit moment vaak aan voorbij gegaan en laten mensen zich geregeld beïnvloeden door het mooie interieur en de mooie foto’s van een huis. Maar het is zó belangrijk om daar doorheen te kijken en de daadwerkelijke staat en mogelijkheden voor verduurzaming van het huis te zien.

Door de aanscherpende energienormen en de stijgende energieprijzen kun je hier in de toekomst niet meer omheen. Wij maken het verschil door de voordelen van duurzaam en energiezuinig wonen inzichtelijk te maken, want meer geld overhouden om leuke dingen te doen, dat wil toch iedereen?”