ONZE PARTNERS

Als VerschilMakelaar werken wij intensief samen met vertrouwde partijen. Samen werken wij aan een helder WoonDuurzaamPlan om voor jou tot de juiste energiebesparingen te komen. Denk aan een bedrijf gespecialiseerd in zonnepanelen, isolatie of warmtepompen, maar ook aan partners in duurzame financieringen.

Ons partnernetwerk bestaat uit professionele, betrouwbare en gedreven ondernemers. Met hun expertise brengen zij advies uit en geven zij aan met welke kosten je rekening moet houden om tot een duurza(a)m(er) huis te komen.  Een huis dat voor nu en in de toekomst interessant is en blijft voor de woningmarkt en zijn waarde niet gaat verliezen. Onze partners gaan graag voor jou aan de slag. Als VerschilMakelaar houden wij voor jou het overzicht, ontzorgen wij en staan wij in voor de kwaliteit van het WoonDuurzaamPlan.

Samen met jou en met onze partners maken wij het verschil door te werken aan een Duurzame Relatie en aan een Duurzaam Woningaanbod voor de toekomst.

Wij zijn trots je te mogen voorstellen aan onze partners:

Peeters Duurzaam B.V.

Peeters Duurzaam B.V.

Een duurzame woning wekt (een deel) van haar elektriciteitsbehoefte zelf op met zonnepanelen. Met een investering die u al in vier tot zes jaar terugverdient neemt u een belangrijke maatregel om uw woning te verduurzamen. Doorgaans wordt een zonnestroomsysteem binnen één dag door ons geïnstalleerd, waarna u meteen de elektriciteitsmeter ziet teruglopen. Kwaliteit in materiaal en montage combineren we met het optimale ontwerp voor uw specifieke situatie. Met ruime ervaring in het plaatsen van zonnepanelen op bestaande en nieuwbouwwoningen, zijn wij uw vertrouwde zonnepanelenspecialist in Midden-Limburg.

Van den Dijssel na-isolatie

Van den Dijssel na-isolatie

Van den Dijssel is leverancier van besparingen! Door het isoleren van uw woning bespaart u al snel honderden euro’s per jaar.
Of we nu uw vloer isoleren, de spouwmuur onder handen nemen, het dak na-isoleren, of alle isolatie mogelijkheden in een keer aanpakken, kwaliteit en service verliezen we bij Van den Dijssel nooit uit het oog.

Verkoelen Dakspecialisten Weert B.V.

Verkoelen Dakspecialisten Weert B.V.

Verkoelen Dakspecialisten voor al uw platte daken en hellende daken in zowel nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie. Daarnaast hebben wij een aparte afdeling voor service, beheer & onderhoud die is aangesloten bij Dakbehoud Nederland. Veiligheid eninnovatie staan hoog in het vaandel en behoren tot onze expertise en ervaring. Al deze onderdelen gedurende het gehele proces van initiatief tot en met nazorg en langjarig onderhoud. Wij zijn uw meedenkende en adviserende partner voor langjarig onderhoud, all-in service, advies, inspectie, rapportage en uitvoering.

Installatiebedrijf Bert Gijbels

Installatiebedrijf Bert Gijbels

Installatiebedrijf Bert Gijbels is al meer dan 20 jaar totaalinstallateur in Midden-Limburg. Wij hebben een compleet assortiment in huis op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie, sanitair en meer.
Wij verzorgen niet alleen aanleg van en onderhoud en service aan uw installatie, maar kunnen u tevens adviseren bij de aankoop van diverse producten.
Installatiebedrijf Bert Gijbels is een totaalinstallateur in de ruimste zin van het woord. We verzorgen complete gas, water en verwarmingsinstallaties in woningen en utiliteitsgebouwen. Maar ook sanitair, volledige badkamerrenovaties en meer.

Timmerbedrijf – Houthandel W. Steuten B.V.

Timmerbedrijf – Houthandel W. Steuten B.V.

Kwaliteit, flexibiliteit en ervaring vormen het fundament van W. Steuten Timmerbedrijf in het Midden-Limburgse Kelpen-Oler. Al meer dan 25 jaar levert Steuten vakkundig maatwerk op het gebied van kozijnen, deuren, poorten, lichtstraten en ander timmerwerk.
Samen met zes vaste timmermannen kan eigenaar Wim Steuten een totaal pakket aan vakmanschap aanbieden. Zo kan door degelijk voorwerk in de moderne timmerwerkplaats, binnen twee dagen een volledige woning worden voorzien van nieuwe kozijnen en deuren. Slopen, plaatsen, aftimmeren en afwerken; Steuten verzorgt het hele project. Maar ook voor afzonderlijke timmerklussen kunt u natuurlijk bij Steuten terecht.

Smits Gemert B.V.

Smits Gemert B.V.

Smits Bedrijven Gemert is een nationale industriële onderneming welke zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van Stalen ramen en deuren, Kunststof ramen en deuren en Isolatieglas.